Gewelddadige overval op Kruidvat levert daders niets op

Een overval met geweld door gewapende mannen. Ze dringen heel vroeg in de ochtend het magazijn binnen, waar op dat moment de filiaalmanager al aanwezig is. Uiteindelijk vluchten ze zonder buit.

Doelwit van de overvallers is het Kruidvatfiliaal aan de Lusthofstraat in Rotterdam-Kralingen. Op dinsdagochtend 3 maart om 6.10 uur bedreigen ze de filiaalmanager met een mes en een vuurwapen en eisen het geld uit de kluis.

Er ontstaat een worsteling waarbij de Kruidvatmanager lichtgewond raakt. De overvallers verdwijnen echter net zo plotseling als dat ze zijn gekomen. Vermoedelijk omdat ze denken een alarm te horen. De hevig geschrokken filiaalmanager verbijsterd achterlatend.

We laten een foto van één van de overvallers zien. De drie hebben een lichtgetinte huidskleur, een slank postuur en ze dragen zwarte kleding. Eén van hen is aanmerkelijk langer dan de andere twee.

Eén verdachte heeft een donkere jas met capuchon aan. Op de linkermouw zit een embleem. De langste verdachte draagt een donkerblauwe hoody en hij heeft een vuurwapen bij zich. De derde verdachte is de overvaller met het mes. Hij heeft onder meer een blauwe trainingsbroek met witte touwtjes aan. Bovenaan de broek zit een wit/oranje vlak.

Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer over dit onderwerp:
BUREAU RIJNMOND BURIJ15 112 MISDAAD
Deel dit artikel: