Illegale gokker probeert via balkon te ontkomen aan politie, maar valt van de vierde verdieping

De politie heeft vrijdagavond laat een inval gedaan in een pand dat mogelijk werd gebruikt voor illegaal gokken in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Een van de aanwezigen probeerde te ontkomen aan de politie door via het balkon te vluchten, maar viel of sprong daarbij vier verdiepingen naar beneden.

De inval was rond middernacht in een woning in een flat aan de Gedempte Zalmhaven. De politie had op basis van onderzoek het vermoeden dat in het huis mensen zouden wonen die daar niet stonden ingeschreven en dat er illegaal gegokt werd. Bij de instap werden inderdaad mensen aangetroffen die aan het gokken waren.

De gokker die op de vlucht sloeg, bracht het er in ieder geval niet goed vanaf. Hij kwam na de val vanaf de negende verdieping terecht op het parkeerdek op de vijfde verdieping en is met diverse botbreuken naar het Erasmus MC gebracht. De man bleek nog een gevangenisstraf van 42 open te hebben staan.

Hoewel in de woning meerdere mensen aan het pokeren waren, kon geen illegaal gokken worden aangetoond. Er is verder niemand aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Meer over dit onderwerp:
NIEUWS
Deel dit artikel: