Vooruitblikken op eerste EK-wedstrijd van Oranje in Radio Rijnmond Sport

Het Nederlands Elftal speelt vanavond zijn eerste wedstrijd van het EK voetbal tegen Oekraïne. In Radio Rijnmond Sport blikken we vooruit op die wedstrijd met onder andere Henk van Stee, die lang werkzaam was bij Shakhtar Donetsk en we zenden gesprekken uit met Rotterdammer Georginio Wijnaldum en bondscoach Frank de Boer.

De uitzending begint om 14.00 uur en duurt tot en met 17.00 uur. Bart Nolles presenteert de show. Hij spreekt verder met NOS-verslaggever en oud-Rijnmond-collega Gert van 't Hof. Hij presenteerde zaterdag de uitzending rondom Denemarken-Finland, waar het voor Christian Eriksen gruwelijk mis ging. De middenvelder, die lang in Nederland speelde, werd op het veld geanimeerd. Zijn situatie is op dit moment stabiel, liet de Deense voetbalbond al snel weten.

Luister hieronder live naar de radiouitzending.

We besteden daarnaast ook aandacht aan de knappe EK-zege van de Nederlandse hockeyers. We spreken oud-Rotterdam-doelman Pirmin Blaak. Hij pakte twee belangrijke shoot-outs en zorgde en mede voor dat Oranje Europees Kampioen werd. Uiteraard mis je ook niets van het laatste sportnieuws.

Meer over dit onderwerp:
RIJNMOND SPORT EURO2020 NIEUWS SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren