RIJNMOND SPORT

Sparta oefent tegen KAA Gent, Feyenoord waarschijnlijk ook

Adil Auassar tijdens Sparta-Feyenoord van het seizoen 20/21
Adil Auassar tijdens Sparta-Feyenoord van het seizoen 20/21 © VK Sportfoto
Feyenoord en Sparta beginnen aan het einde van deze week aan het nieuwe voetbalseizoen. De Rotterdamse eredivisieclubs gaan dan uiteraard ook weer oefenduels spelen en lijken dezelfde tegenstander te hebben gevonden: het Belgische KAA Gent.
Hoewel Feyenoord het nog niet wil bevestigen, meldt de Belgische nummer 7 van het voorgaande seizoen op de officiële website dat Feyenoord één van de tegenstanders is tijdens hun oefencampagne. Volgens Gent spelen zij op zaterdag 26 juni tegen de Rotterdammers.
Sparta bevestigde de oefenwedstrijd wel en liet weten dat het op 9 juli aantreedt tegen Gent. Over de tijden, locaties en wel of geen publiek is nog niets bekend.
Sparta begint als eerste regionale voetbalclub aan het nieuwe seizoen. Henk Fraser start aanstaande vrijdag met de groepstraining op het Kasteel. Onder meer AZ-huurling Kenzo Goudmijn zal dan voor het eerste te zien zijn.
De spelers van Feyenoord moeten zich zaterdag al melden op trainingscomplex 1908, maar beginnen pas maandag aan de groepstraining. Arne Slot zal dan voor het eerst de training van de Rotterdammers leiden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl