Van Geel: 'Kuijt straalt energie uit en is topfit'

Als het aan Martin van Geel ligt blijft Dirk Kuijt vele jaren bij Feyenoord. Dat zei de technisch directeur van de Rotterdamse club in FC Rijnmond. Kuijt werd donderdag door Feyenoord vastgelegd. "We gaan het per jaar bekijken, maar Dirk straalt nog één en al energie uit en is topfit."

"We hebben er vertrouwen in dat hij nog een paar jaar mee kan, maar we bekijken het per jaar. De intentie is om lang met elkaar door te gaan. Als voetballer, want dat is het mooiste wat er is, maar ook daarna gaan we in gesprek hoe we verder gaan bij Feyenoord met deze fantastische jongen. Hij kan van veel waarde zijn voor Feyenoord," denkt Van Geel.

Clasie

De technisch directeur gaat er ook alles aan doen om Jordy Clasie in de Kuip te houden. Van Geel: "En om een team te formeren waar hij toekomst in ziet. Ik ga proberen hem nog een jaar hier te houden. Hij moet eerst een vaste basisspeler worden in het Nederlands elftal, zoals Janmaat, De Vrij en Martins Indi. Als hij die vaste waarde is, wat hij zou moeten zijn, en een EK speelt, dan is het een fantastisch moment. Maar niet nu."

Deel dit artikel: