WEERBERICHT

Het weer van vandaag: bewolking en regen

Weerbericht 21 juni
Weerbericht 21 juni © Rijnmond
Vandaag is het bewolkt en regent het een groot deel van de dag. In het oosten van de regio valt de meeste neerslag. De temperatuur loopt op naar 14 of 15 graden. In de loop van de middag komt er lokaal een spaarzame opklaring voor. Er staat een matige tot vrij krachtige noordenwind.
Vanavond is het droog en nog overwegend bewolkt. Vannacht klaart het vanuit het westen vaker op. De temperatuur zakt naar 12 of 13 graden en er staat een overwegend matige noordenwind.
Morgen is er veel bewolking, maar blijft het wel overal droog. De grootste kans op af en toe wat zonneschijn is weggelegd voor de kust. Met een graad of 17 is het fris voor de tijd van het jaar. Er staat een matige tot soms nog vrij krachtige noordenwind.

Vooruitzichten

De rest van de week blijft het, op een enkele bui na, overwegend droog. Vanaf donderdag breekt de zon wat vaker door, maar het blijft aanhoudend fris voor de tijd van het jaar met temperaturen rond of vaak net iets onder de 20 graden.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 21 en 30 juni bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 21,3 graden en de minimumtemperatuur 11,8 graden. Er valt gemiddeld 20,8 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl