Arne Slot begint met Feyenoord op regenachtig Varkenoord aan nieuw seizoen

Feyenoord is officieel begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. Hoofdtrainer Arne Slot leidde op maandagochtend zijn eerste training in dienst van de Rotterdammers.

Nog zonder de EK-gangers Steven Berghuis, Orkun Kökcü, Robert Bozenik en de geblesseerde Lutsharel Geertruida meldde een grote groep zich op het trainingsveld op Varkenoord. Ook Nicolai Jorgensen ontbrak vanwege nog onbekende redenen.

Naast Slot lieten ook Guus Til (gehuurd van Spartak Moskou) en Francesco Antonucci voor het eerst hun gezicht zien. Nick Marsman stond ook op het trainingsveld. Hij heeft getekend bij Inter Miami, maar houdt zijn conditie op peil bij Feyenoord.

Tekst gaat verder onder de video.

Slot traint in de voorbereiding op het seizoen met een grote groep. Wouter Burger, Marouan Azarkan, Naoufal Bannis, Jordy Wehrmann, Sondre Skogen, Ramon Hendriks en Dylan Vente zijn teruggekeerd na een verhuurperiode en ook de jeugdspelers Antoni Milambo, Devin Remie, Lennard Hartjes en Sem Valk krijgen een kans om zich te laten zien.

Feyenoord speelt op donderdag 23 juli al de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In de tweede voorronde van de Conference League wacht op die dag een duel tegen de winnaar van FK Decic uit Montenegro tegen FK Drita uit Kosovo.

Meer over dit onderwerp:
RIJNMOND SPORT FEYENOORD SPORT VOETBAL
Deel dit artikel: