Auto botst op wegafzetting bij Vaanplein

Een automobilist is donderdagmiddag op de A15 met hoge snelheid op een wegafzetting ingereden. Rijkswaterstaat was bezig met wegwerkzaamheden ter hoogte van het Vaanplein, toen de bestuurder een pijlwagen over het hoofd zag en er tegenaan knalde.

Er hoefde niemand naar het ziekenhuis, maar wel ontstond er grote schade aan beide voertuigen. Drie rijstroken werden een paar uur afgesloten om de hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. Dat leverde een paar kilometer file op tussen Ridderkerk en Rozenburg. Rond 15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Afgelopen nacht was er ook een al een ongeluk bij een wegafzetting. Op de A50 bij Heteren knalde een vrachtwagen op een botsabsorber. Een wegwerker raakte daarbij gewond.

Geachte weggebruikers,wij zetten ?? op de weg om veilig te werken voor #hulpverleners,#aannemers,dit is de 2e vandaag pic.twitter.com/STkHGwhFRR

— Weginspecteur René (@WIS_Rene) 16 april 2015

Vertrokken van #A15 hoofdrijbaan met pa naar depot. Twee rijstroken blijven afgesloten voor aangereden #botsabsorber pic.twitter.com/fGwiMwQ0Au

— Berging A.Barendregt (@ABarendregtBV) 16 april 2015

Deel dit artikel: