Rotterdamse politieagenten brengen eerbetoon aan omgekomen motoragent Arno

Tientallen politieagenten hebben vrijdagmiddag een eerbetoon gebracht aan de 47-jarige motoragent Arno, die woensdagochtend om het leven kwam bij een aanrijding in het Waalhavengebied. De agenten brachten een eresaluut boven de A20, waar het lichaam van Arno onder begeleiding naar een mortuarium werd vervoerd.

Op beelden is te zien hoe agenten op een viaduct een laatste groet brengen aan hun omgekomen collega. De rouwauto met het lichaam van Arno wordt ook begeleid door vier motoragenten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Het eresaluut van de Rotterdamse politieagenten | Foto: Nieuws op Beeld

De 47-jarige motoragent Arno van de Rotterdamse verkeerspolitie kwam woensdagochtend om het leven bij een aanrijding in het Waalhavengebied. Hij kwam met zijn motor in botsing met een vrachtwagen. De bestuurder reed vervolgens door. Later op de dag werd de vrachtwagen teruggevonden en werd de 45-jarige verdachte aangehouden in Melissant.

Eerder deze vrijdag werd bekend dat de verdachte het slachtoffer mogelijk expres heeft aangereden. Justitie heeft aanwijzingen dat de verdachte met opzet de agent heeft aangereden en vervolgens is doorgereden.

De rechter-commissaris bepaalde vrijdag dat de verdachte twee weken langer vast blijft zitten. De man, een vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf op Goeree-Overflakkee, wordt verdacht van doodslag en het doorrijden na een ongeluk.

Meer over dit onderwerp:
POLITIE ROTTERDAM NIEUWS
Deel dit artikel: