Feyenoord bij winst op FC Drita tegen FC Luzern in Conference League

Mocht Feyenoord de tweede voorronde van de Conference League overleven, dan reist de ploeg van trainer Arne Slot af naar Zwitserland. De Rotterdammers moeten naast de tweede en derde voorronde ook nog de play-offs zien te bereiken om voor een plek in de groepsfase van het derde Europese toernooi te strijden.

Om die groepsfase te bereiken moet Feyenoord dus eerst afrekenen met FC Drita. Als Feyenoord over twee duels de sterkste blijkt, volgt een tweeluik met FC Luzern. De Zwitsers eindigden op de vijfde plaats in de competitie. Bij FC Luzern staat oud-Feyenoorder Jordy Wehrmann onder contract.

Voor de ronde daarna, de play-offs, moet nog worden geloot.

Aanstaande donderdag wacht de uitwedstrijd FC Drita uit Kosovo. Een week later in de return in De Kuip. Natuurlijk is Drita-Feyenoord live te volgen via Radio Rijnmond. Verslaggever Dennis van Eersel reist met Feyenoord mee naar Kosovo en zal via al onze kanalen voor updates zorgen. Zo zal er woensdagavond een persconferentie zijn met trainer Arne Slot.

Feyenoord reist nog af zonder aanwinst Alireza Jahanbakhsh. De vleugelaanvaller moet nog wedstrijdritme op doen en wordt langzaam gebracht door de Rotterdammers.

Bekijk hier het eerste interview met Alireza Jahanbakhsh

Meer over dit onderwerp:
RIJNMOND SPORT FEYENOORD SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren