nieuws

Silver Pockets Full in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Silver Pockets Full uit Vlaardingen bestaat sinds augustus 2014 uit gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland, bassist Freerk van Oudheusden, toetsenist Erik van der Vlis en drummer Fred Langhorst. Zij touren samen heel wat jaren rond in verschillende formaties in het bandcircuit. Het maken van catchy, meerstemmige songs is het doel.
Natuurlijk hoor je in de muziek van Silver Pockets Full invloeden van iconen als The Jayhawks, Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Bruce Springsteen en CSNY terug. De band knoopt in hun songs nu eenmaal de seventies graag aan het heden.
Silver Pockets Full nam in januari van dit jaar de EP ‘Life Is Good’ op en hoopt dit jaar nog zoveel mogelijk in de programmering van poppodia en festivals te worden opgenomen. Het publiek kan in de loop van het jaar het eerste complete studioalbum van Silver Pockets Full verwachten, want deze nieuwe roadtrip is net begonnen! Sterker nog: de gig in Live uit Lloyd is het eerste officiële optreden van de band!
Silver Pockets Full is: Erwin Mossel: Lead vocals, gitaar, Edwin Dortland: Lead vocals, gitaar, Erik van der Vlis, toetsen, backing vocals, Freerk van Oudheusden: basgitaar, backing vocals, Fred Langhorst: drums, backing vocals.