Ukelele-paradijs dicht na kritiek op Woonstad corporatie

Het Ukelele-paradijs aan de Crooswijkse Paradijslaan moet na vermeend kritische uitlatingen over in woningbouwcorporatie Woonstad,de huisbaas van ukeleleleraren en uitbaters Eveline Kettering en Marcel de Zwet eind van de maand dicht.

Het dispuut over het lekke en deplorabele pand dat de artisten sinds zes jaar 'om niet' bewonen, handelt over een nieuw wooncontract waarin een comform bedrag aan huurpenning moet worden overeengekomen voor bovenwoning en winkelpand.

Gelegenheids anti-kraak-beheerders de Zwet en Kettering vinden dat daarvoor eerst het bouwvallige pand naar opgeknapt moet.

Na een half jaar onderhandelen is de maat voor Woonstad nu vol en moeten de muzikanten nu noodgedwongen wijken en uitkijken naar een nieuw onderkomen waar ze met hun winkelspullen, huisraad en overige have en goed terecht kunnen.

Omdat de samenwerkings-overeenkomst voor een andere lokatie al eerder is opgezegd staan het duo dus binnen twee weken letterlijk met hun boedelbedoening op straat.

Goede raad is voor hen te duur en daarom zoeken ze wanhopig hulp omdat het op korte termijn een welhaast onmogelijke opgave is de tientallen huisdieren en honderden stichtings-ukeleles in een toereikend pand of loods ondergebracht te krijgen.

Jack Kerklaan hoort het huilverhaal aan in de hoop een brug te kunnen slaan.....

Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel: