RIJNMOND SPORT

Til over gemiste kans bij FC Drita-Feyenoord: 'Gewoon frustrerend'

Guus Til na FC Drita-Feyenoord
Guus Til na FC Drita-Feyenoord © Rijnmond
Feyenoord-middenvelder Guus Til had de winnende treffer op zijn schoen, in het 0-0 gelijkspel tegen FC Drita donderdagavond. Zo'n twintig minuten voor tijd schoot hij de bal van dichtbij naast. "Dat was zonde, want ik stond in principe op de goede positie en die bal kwam recht op mij af."
"Volgens mij werd ie een klein tikkeltje van richting veranderd, daardoor moest ik reageren en met linkervoet volle bak strekken", vervolgt Til. "Daardoor kwam de bal op m'n punt en kon ik 'm niet echt richting meegeven. Ik moest hopen dat ie erin viel. Gewoon frustrerend."
Volgens Til was het verschil tussen een prachtige avond en dit doelpuntloze gelijkspel in de tweede voorronde van de Conference League minimaal. "Ook die laatste bal op de paal van Franco (Antonucci, red.), het licht zo dicht bij elkaar of je met een goed gevoel het vliegtuig instapt of dat het oké is. Want ik denk dat je een Europese wedstrijd op 180 minuten moet beoordelen, zeker nu die dubbele uitgoal weg is. Dit resultaat is niet goed, maar ook niet superslecht. We moeten volgende week gewoon winnen. Zo simpel is het."
Bekijk hieronder het hele interview met Guus Til.
Til over gemiste kans bij FC Drita-Feyenoord: 'Gewoon frustrerend'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl