Daniels van FC Twente naar FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft zich voor het volgende seizoen versterkt met Alvin Daniels, zo melden de Schapenkoppen op de officiƫle website. De 21-jarige aanvaller komt over van Jong FC Twente en tekent een tweejarig contract aan de Krommedijk.

Daniels doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam daarna via De Graafschap terecht in Enschede. De linksbuiten is geboren in Suriname en laat zich binnenkort naturaliseren tot Nederlander. Daardoor kan hij ingaan op de uitnodiging om uit te komen voor Jong Oranje.

FC Dordrecht heeft ook Quincy Boogers vastgelegd. De zoon van technisch directeur Marco Boogers speelde in de jeugdopleiding van de club en tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen. Hij maakte zondag zijn debuut tegen Ajax. Ook de Japans-Nederlandse speler Sai van Wermeskerken blijft in Dordrecht. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis, met eveneens een optie voor één seizoen.

Vorige maand werd Michael Chacon van sc Heerenveen al vastgelegd door FC Dordrecht, dat volgend seizoen weer actief is op het één na hoogste profniveau van Nederland.

Deel dit artikel: