Oefenwedstrijden: Excelsior gelijk tegen competitiegenoot, nipte nederlaag voor FC Dordrecht

Excelsior heeft zaterdag het oefenduel met Jong FC Utrecht gelijkgespeeld. De Kralingers hielden de belofteploeg op Sportpark Zoudenbalch op 2-2. De Rotterdamse doelpunten staan op naam van Brandon Ormonde-Ottewill en Delano Gouda.

Bij Excelsior deed clubtopscorer Elias Már Ómarsson wederom niet mee. De IJslandse spits staat op het punt om te tekenen bij een buitenlandse club. Ómarsson, die nog een contract voor één seizoen op Woudestein heeft, kwam drie seizoenen uit voor Excelsior en had al langer een vertrekwens.

Verder wil Excelsior graag verder met stagespelers Charles-Andreas Brym en Modeste Duku. Beide spelers hebben een contract aangeboden gekregen, maar het is nog onbekend of zij bij de Kralingers zullen tekenen.

De tekst gaat verder onder de tweet:

Het volgende oefenduel van Excelsior is een Rotterdamse derby. Sparta komt op zaterdag 31 juli in Kralingen op bezoek. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

FC Dordrecht

Aan de Krommedijk verloor FC Dordrecht vrijdag van Almere City. Dat deden de Schapenkoppen met opgeheven hoofd, want de competitiegenoot van de Dordtenaren won pas in de slotfase met 3-2. Stijn Meijer en Nikolas Agrafiotis scoorden namens FC Dordrecht.

Kijk hieronder naar de samenvatting van RTV Dordrecht van FC Dordrecht-Almere City (2-3):

De volgende vriendschappelijke wedstrijd van de ploeg van trainer Michele Santoni is op vrijdag 30 juli. Dan is samenwerkingspartner en eredivisionist Fortuna Sittard om 16:30 uur de tegenstander.

Inmiddels heeft FC Dordrecht tien nieuwe spelers gehaald. Seydine N’Diaye wordt voor één seizoen gehuurd van de Turkse club Göztepe. N'Diaye is een 23-jarige centrale verdediger met roots in Frankrijk en Senegal.

Deel dit artikel:

Reageren