WEERBERICHT

Het weer van vandaag: enkele (onweers)buien

Het weer van 26 juli
Het weer van 26 juli © Rijnmond
Maandag is er af en toe zon en in de loop van de dag moet in de regio rekening worden gehouden met enkele regen- of onweersbuien met lokaal kans op veel regen. Het wordt ongeveer 22 graden. De zuidenwind neemt toe tot matig en ruimt vanmiddag naar het westen. Vanavond is er eerst nog kans op een bui. De nacht verloopt droog met opklaringen. Het koelt dan af naar 15 of 16 graden.
Dinsdag zien we af en toe zon en vallen in de loop van de dag opnieuw enkele regen- of onweersbuien, deze kunnen lokaal stevig uitpakken. Het wordt maximaal 21 graden en er staat een matige en aan zee soms vrij krachtige zuidwestenwind, kracht 3 tot 5.
Vooruitzichten
Het blijft nog zeker een week (licht) wisselvallig zomerweer. Het is wisselend bewolkt en af en toe vallen verspreid enkele buien. Op donderdag blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur gaat langzaam naar omlaag naar een vrij koele 20 graden. Op vrijdag staat er langs de kust een stevige zuidwestenwind.
Gemiddelde temperatuur
Tussen 20 en 31 juli bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 23,5 graden en de minimumtemperatuur 13,9 graden. Er valt gemiddeld 25,1 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl