15-jarige jongen overleden na steekpartij in Rotterdam-Beverwaard

Een 15-jarige jongen is donderdagmiddag overleden bij een steekpartij op de Goedenraadweg in Rotterdam-Beverwaard. Hij werd door hulpdiensten in de bosjes gevonden. Volgens de politie had de tiener meerdere steekwonden. Reanimatie mocht niet meer baten.

Het incident vond plaats rond 16:50 uur in de wijk Beverwaard in Rotterdam. Daar heeft de politie donderdag de hele avond onderzoek gedaan, onder meer met een speurhond en forensische experts. De aanleiding voor de dodelijke steekpartij is niet duidelijk. Ook kan de politie voorlopig niks zeggen over mogelijke dader(s).

Alle scenario's mogelijk

"Over de oorzaak van de steekpartij is ons nog niets bekend. Daarom zijn we ook een grootschalig onderzoek gestart dat zich op alle scenario's richt", zegt woordvoerder van de politie Elianne Mastwijk.

"Het is zeer heftig nieuws. Dat heeft impact op de buurt, collega's en de agenten die hier nu zijn. Dat zien en voelen wij ook. Juist omdat het zo'n heftig incident is, is het belangrijk dat onderzoek goed te doen. Daarom zijn we hier ook met zoveel aanwezig."

Onderzoek in volle gang

De recherche en de forensische opsporing zijn gestart met een buurt- en sporenonderzoek. "We doen alles om erachter te komen wat hier is gebeurd en wie hierachter zit."

Meer over dit onderwerp:
POLITIE NIEUWS
Deel dit artikel: