WEERBERICHT

Het weer van vandaag: af en toe regen

Weerbericht van 30 juli
Weerbericht van 30 juli © Rijnmond
Vandaag is het bewolkt en vanochtend gaat het vanuit het zuidwesten af en toe regenen. Later vanmiddag is vanuit het zuidwesten de zon ook af en toe te zien en valt er nog een bui. Het wordt 21 graden. De zwakke tot matige zuidenwind neemt vanmiddag toe tot matig en aan zee tot krachtig.
In de loop van de avond en vannacht vallen enkele buien met kans op onweer. Het koelt af naar een graad of 15. De zuiden- tot zuidwestenwind neemt vanavond aan zee tijdelijk toe tot hard, windkracht 7. Ook bestaat daar dan kans op (zware) windstoten tot rond 75 km/u.
Morgen is er veel bewolking met slechts af en toe zon en vallen er verspreid enkele buien. Bij een matige en aan zee vrij krachtige westenwind wordt het 19 of hooguit 20 graden.

Vooruitzichten

Op zondag moet rekening worden gehouden met buien en bestaat er kans op onweer. In de avond blijft het droog en klaart het op. Maandag en dinsdag is er geregeld zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. Voorlopig blijft het vrij koel met in de middag een maximumtemperatuur van 20 graden.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 1 en 10 augustus bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 23,5 graden en de minimumtemperatuur 13,7 graden. Er valt gemiddeld 24,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl