TERUGLEZEN: Excelsior-Sparta (0-3)

Excelsior en Sparta namen het zaterdag tegen elkaar op in een Rotterdamse derby. Beide teams zitten nog in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar een overwinning op 'de buurman' zou in Spangen én Kralingen lekker smaken. Rijnmond Sport zond Excelsior-Sparta live uit.

Omdat de derby tussen Excelsior en Sparta achter gesloten deuren afgewerkt moest worden, zond Rijnmond Sport de wedstrijd live uit op de website, in de app en op het YouTube-kanaal van Rijnmond. De wedstrijd begon om 14:30 uur en werd gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion. Ruud van Os was de commentator van dit oefenduel.

De eredivisie start voor Sparta over twee weken met een uitduel bij FC Utrecht. Excelsior mag volgende week al aan de bak in een thuiswedstrijd tegen TOP Oss.

Wil je napraten over Excelsior-Sparta? Laat dan onder dit bericht een reactie achter. Er was ook een liveblog:

Excelsior - Sparta 0-3 (0-0)

56' 0-1 Vito van Crooij
73' 0-2 Vito van Crooij
90' 0-3 Emanuel Emegha

Opstelling Excelsior: Van Gassel; Horemans, El Yaakoubi, Nieuwpoort (46' Aberkane), Buter (62' Seymor); Baas, Wieffer, Eijgenraam; Duku (46' Gouda), Dallinga (73' Van Delft), Niemeijer (66' Mendes Rodrigues)

Opstelling Sparta: Okoye; Jans (46' Heylen), Vriends (41' Harroui), Abels, Pinto; Mijnans (32' Engels), Smeets (54' Goudmijn), Auassar; Emegha (46' Kharchouch, 87' Emegha), Thy (80' Bynoe), Van Crooij (75' Mijnans)

Deel dit artikel:

Reageren