POLITIE

Politie-inval op bedrijventerrein vanwege ontvoeringszaak

Politie bij het bedrijventerrein in Gouda
Politie bij het bedrijventerrein in Gouda © JBMedia
De politie heeft zondagavond een inval gedaan op een bedrijventerrein in Gouda, vanwege de ontvoeringszaak waarvoor verschillende verdachten uit de regio Rijnmond vastzitten. Bij de inval is het busje aangetroffen dat gebruikt is bij de ontvoering. De 56-jarige ontvoerde man wordt nog steeds vermist.
Wegen van en naar het Goudse bedrijventerrein werden zondagavond tegen 20:00 uur afgesloten en al het verkeer werd gecontroleerd. Agenten van de Dienst Speciale Interventies werden ingezet bij de inval.  Boven de wijk hing ook geruime tijd een politiehelikopter.
In een loods werd volgens de politie de rode Mercedesbus gevonden waar het slachtoffer eerder in de week in werd meegenomen. Er zijn geen arrestaties verricht. Voor de ontvoering werden vrijdag in Gouda zes verdachten opgepakt uit Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht.
De politie laat weten nog steeds op zoek te zijn naar de ontvoerde man. Vanwege de ernst van de zaak werd eerder al een beloning van 15 duizend euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.
Het 56-jarige slachtoffer werd eerder deze week uit een auto getrokken in het plaatsje Cruquius bij Haarlem. Daarna werd hij in het busje meegenomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!