nieuws

Kort nieuws zaterdag 11 september 2010

rijnmond_kort.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.1.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Schietpartij in Rotterdam-Zuid, brand in televisie Alblasserdam en mannen onwel op rangeerterrein Kijfhoek: Kort nieuws uit de regio Rijnmond.
ROTTERDAM - De politie onderzoekt een schietpartij in de Goldonistraat in Rotterdam-Zuid. Een jongeman is daar zaterdagavond geraakt in zijn rug. Gezien de aard van de verwondingen is vermoedelijk geschoten met een klein kaliber wapen, zegt de politie. Het slachtoffer is niet levensgevaarlijk gewond. Hij is naar het Ikazia ziekenhuis gebracht. De aanleiding van de schietpartij is onbekend.
ALBLASSERDAM - Een brand in een woning in Alblasserdam heeft vrijdagavond behoorlijke rook en roetschade veroorzaakt. De brand ontstond rond 18.20 uur door nog onduidelijke oorzaak in een televisie.
De brandweer had de brand in de woning aan de Brasem snel onder controle. Twee bewoonsters van 18 en 25 jaar hadden een zwart gezicht van de roet en rook ingeademd. Een van hen moest voor controle mee naar het ziekenhuis.
ZWIJNDRECHT - Twee mannen die aan het werk waren op rangeerterrein Kijfhoek in Zwijndrecht zijn vrijdagavond onwel geworden. Ze waren op dat moment bezig in de buurt van 1 van de tankwagons. De mannen van 48 en 54 jaar uit Delft en Ridderkerk zijn behandeld door ambulancepersoneel. Een van hen is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
De lucht vormde geen gevaar voor de omgeving. De politie denkt dat er misschien een restproduct op de container was gaan uitdampen of dat er iets mis was met een afsluiter van de wagon.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl