Rotterdamse kapsalon moet nog Rotterdamser

Het in Rotterdam uitgevonden gerecht kapsalon moet duurzamer worden. Dat vinden de leden van de Rotterdamse YFM (Youth Food Movement).

De jongeren gaan de kapsalon onderzoeken om vervolgens een nog puurder Rotterdamse kapsalon te ontwikkelen, met alleen ingrediënten uit Rotterdam.

Zo zouden de frieten van Bram Ladage moeten zijn, sambal uit Zuid, sla van de Dakakker, shoarma van de Rotterdamse schaapskudde en Old Rotterdammer kaas.

Het smaakonderzoek van de bestaande kapsalon is inmiddels gestart bij een shoarmazaak in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Ook de shoarmazaak waar de kapsalon in 2003 werd geboren, wordt binnenkort bezocht.

Het is niet bekend wanneer de duurzame puur Rotterdamse kapsalon wordt gepresenteerd.

De meiden van YFM testen de Rotterdamse kapsalon, kan die duurzamer? @YFM_R @RTV_Rijnmond morgen in @wakkerrijnmond pic.twitter.com/2TRX1q4Z4x

— Jacco van Giessen (@jaccovangiessen) 21 juli 2015

Deel dit artikel: