nieuws

Poederbrief UWV Rotterdam ongevaarlijk

ROTTERDAM - Bij het kantoor van het UWV aan de Laan op Zuid in Rotterdam is vrijdagmorgen een 'poederbrief' bezorgd. Enige tijd later wees onderzoek uit dat er geen gevaarlijke stof in het poststuk zat.
Bij het openmaken kregen vier medewerkers wel geïrriteerde ogen, meldt de politie. Daarop besloot die het pand te ontruimen.
Brandweer, politie en een ambulance werden naar het pand gestuurd. Het gebouw werd afgezet met linten. De vier medewerkers werden behandeld en 27 andere collega's werden uit voorzorg gescheiden opgevangen.
Uiteindelijk bleek het te gaan om een envelop met verbrand papier, meldt de politie. Halverwege de middag werd het pand weer vrijgegeven.
31 medewerkers uit voorzorg in quarantaine geplaatst. Explosievenexperts onderzoeken envelop. https://twitter.com/hashtag/uwv?src=hash">#uwv https://twitter.com/RTV_Rijnmond">@RTV_Rijnmond http://t.co/ZAkBqps5Xb">pic.twitter.com/ZAkBqps5Xb
— Sanne Teijn (@sanneteijn) https://twitter.com/sanneteijn/status/644834740139356160">18 september 2015
Personeel https://twitter.com/hashtag/UWV?src=hash">#UWV wordt toegesproken https://twitter.com/RTV_Rijnmond">@RTV_Rijnmond https://twitter.com/hashtag/verdachtpakketje?src=hash">#verdachtpakketje http://t.co/8BcPII3XUx">pic.twitter.com/8BcPII3XUx
— Sanne Teijn (@sanneteijn) https://twitter.com/sanneteijn/status/644828835062620160">18 september 2015

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl