nieuws

Inhuis Plaza

INHUIS Plaza is de specialist voor maatwerk raamdecoratie en zonwering. We kenmerken ons door perfect maatwerk te leveren voor alle maten ramen en deuren en stellen service en kwaliteit voorop. Wij zijn gespecialiseerd in rolgordijnen, jaloezieën, shutters, plissés, gordijnen, horren en zonwering op maat. Door een eenvoudig bestelproces en concrete informatie kunt u snel en eenvoudig uw producten samenstellen op www.inhuisplaza.nl (link: http://inhuisplaza.nl/?utm_source=RTV%20Rijnmond%20inzaken&utm_medium=profielpagina&utm_campaign=rtv%20rijnmond%20profiel%20inhuis) maar ook in één van onze showrooms te Barendrecht of Naarden. Wilt u advies bij het maken van uw keuze? Wij bieden ook een meet- en montageservice. Onze adviseur komt graag langs om u te helpen bij de juiste keuze en het opmeten van de juiste maten.
Tevreden klanten

Wij houden onze klanten graag tevreden. Tijdens het bestelproces kunt u met ons chatten, bellen of e-mailen. Als uw bestelling eenmaal geplaatst is houden wij u op de hoogte via de e-mail. Als u uw bestelling ontvangen hebt, bellen we u altijd om te vragen of u tevreden bent. Net die extra service verlenen, daar halen we voldoening uit. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9+ op Trustpilot, en daar zijn wij trots op.

Maatwerk en Perfectie

Alle raamdecoratie en zonwering wordt voor u op maat gemaakt. Wij verzekeren u van een perfect product en een prachtig eindresultaat. Van een klein bovenluikje tot een grote raampartij; INHUIS heeft de juiste oplossing! En niet geheel onbelangrijk: we doen tegen een scherpe prijs!

Onze prijzen

Bij INHUIS Plaza krijgt u tegen een scherpe prijs uw kwaliteitsraamdecoratie en zonwering op maat. Wij kunnen u dit bieden door onze betrouwbare leveranciers. Wij leveren altijd de producten gratis bij u thuis.

Online en in de showrooms

In onze online woonwinkel kunt u eenvoudig uw raamdecoratie samenstellen. Wilt u liever dat wij dit doen? Dat kan in onze showroom aan de Londen 18 te Barendrecht of Rubberstraat 12 te Naarden! (http://inhuisplaza.nl/?utm_source=RTV%20Rijnmond%20inzaken&utm_medium=profielpagina&utm_campaign=onzeshowrooms) !

Het INHUIS team

Ons team bestaat uit jonge-, creatieve- en ervaren mensen met branchekennis. Door deze combinatie weten we precies hoe we nieuwe ontwikkelingen kunnen combineren met ervaring en kennis. Onze productexperts, interieuradviseurs en monteurs zijn het visitekaartje van INHUIS.

Contactgegevens:

INHUIS Plaza Barendrecht
Londen 18
2993 LA, Barendrecht
Telefoonnummer: 0180- 555 900
INHUIS Plaza Naarden
Rubberstraat 12
1411 AL, Naarden
Telefoonnnummer: 035- 631 5902
Contactpersoon: Liesbeth Hoogerwerf
E-Mailadres: liesbeth@inhuisplaza.nl
Algemeen e-mailadres: info@inhuisplaza.nl
Website: www.inhuisplaza.nl
KvK nummer: 53145593
Openingstijden:
Barendrecht Naarden
Ma- Vr: 09.00-17.00 Di: Op afspraak
Za: 10.00-16.00 Wo-vr: 10.00-17.00
Zo: gesloten Za: 10.00-16.00
Zo-ma: gesloten
Social Media
Linkedin Account: https://nl.linkedin.com/pub/inhuis-plaza/69/4b0/b3b
Facebook Account: www.facebook.com/inhuisplaza
Twitter Account: Twitter.com/inhuisplaza

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl