Man na stappen beroofd van schoenen en Hublot horloge

Op vrijdag 25 september is een 20-jarige man aan het stappen in Rotterdam. Rond vijf uur in de ochtend, het is dan inmiddels zaterdag, verlaat hij nachtclub de 'VIP-room' met twee dames. Ze lopen richting Lijnbaan. Op de Lijnbaan komen ze ter hoogte van Perrysport drie jongens tegen. Ze raken met het groepje jongens in gesprek.

Na enige tijd besluit de jongen om de dames gedag te zeggen en mee te gaan met de jongens. Ze lopen naar de Jan Evertsenplaats. Als ze daar zijn verandert de toon van het groepje. De jongen wordt gedwongen zijn schoenen uit te trekken. Ook moet hij zijn Hublot-horloge, een bankpas, een zilveren schakelarmband, twee zilveren ringen, een rode Nokiatelefoon en een zwarte Samsungtelefoon afstaan. 

Met de gestolen bankpas wordt dezelfde nacht geprobeerd te pinnen aan de Blaak. Dat gebeurt door deze mannen op de foto. Ze worden dus gezocht. De politie is ook op zoek naar de twee dames met wie het slachtoffer de VIP Room verliet en van wie hij afscheid nam op de Lijnbaan. Zij hebben mogelijk interressante informatie voor de politie.

Heeft u tips voor de politie? Bel dan met 0800-6070.  

Meer over dit onderwerp:
bureaurijnmond
Deel dit artikel: