nieuws

SARR opent met sportfilm 'Niet ik, maar ons'

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond (SARR) krijgt een andere opzet dan voorgaande jaren. Uiteraard worden de prijzen aan onder andere de sportman en -vrouw van het afgelopen jaar uitgereikt, maar tijdens het begin van de avond worden de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dit gebeurt door middel van de film 'Niet ik, maar ons'.
Philip Scheffers & Leon van Pul (Spartaan '20), Alie Kooren (stichting Roeivalidatie) en coach Annie (Portland Poema's) zijn elk lid van een andere vereniging, maar hebben ieder enorm veel liefde voor hun club. En dat al vele jarenlang.
Frank Stout volgde de vrijwilligers drie dagen op de voet en maakte een film over vrijwilligerswerk in het algemeen en de drie genomineerden in het bijzonder. 'Niet ik, maar ons' gaat over onmisbare clubmensen. Leden met passie, liefde en doorzettingsvermogen. Maar de film behandelt ook de problematiek rond het vinden van nieuwe vrijwilligers. Zeer herkenbaar voor een ieder die ergens lid van is.
'Niet ik, maar ons' gaat maandagavond in première tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Zaterdag wordt de SARR (alleen toegankelijk voor genodigden) uitgezonden op TV Rijnmond. Met de uitreiking van de awards, reacties van de winnaars en uiteraard de gehele film.