Podcast Feyenoord: 'Feyenoord en alle supporters moeten zich uitspreken over aanval op 'Roze Kameraden''

De competitie is pas twee speelrondes onderweg maar toch kan Feyenoord spreken van een perfecte start. Na twee duels gaat de ploeg van Arne Slot aan kop en dat nog zonder tegengoals te hebben geïncasseerd.

In een nieuwe Podcast Feyenoord gaat het over de 2-0 overwinning op Go Ahead Eagles, waar toch ook een kritische noot over klonk: "Het sprankelde niet zo en de energie was wat minder zo leek het", stelde Sinclair Bischop, al voegt Dennis van Eersel toe. "Maar als je zo'n zeven of acht uitgelezen kansen creëert en zelf de nul houdt dan ziet dat er gewoon goed uit."

Ook gaat het over de nieuwe LHBTIQ+-supportersvereniging van Feyenoord waarbij de sportschool van de oprichter hiervan dit weekend werd volgekalkt met homofobe teksten en daarnaast werd er ook brand gesticht. "En of je het er nou wel of niet mee eens bent dat er zo'n aparte club wordt opgericht, dit kan gewoon niet", stelt Ruud van Os. "Er zijn talloze fansites, vele supportersverenigingen en ook vanuit Feyenoord is het nog stil. Maar zij zouden zich openlijk moeten afzetten tegen deze actie. Dit kleine groepje gekken moet geïsoleerd worden."

Verder gaat het ook door over het sportieve deel, waarbij vooruit wordt gekeken naar de uitwedstrijd in Zweden tegen Elfsborg en anekdotes voorbij komen over de vele 'awaydays' waar de Rijnmond-verslaggevers deel van hebben uitgemaakt.

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!

Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl

Vergeet vanmiddag om 17:20 uur ook niet te kijken naar FC Rijnmond, waarin deze onderwerpen worden besproken door presentator Bart Nolles. Te gast zijn Thomas Verhaar, Sinclair Bischop en commentator Vincent Schildkamp.

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD PODCAST RIJNMOND SPORT SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren