Noah Rotterdam beste cocktailbar van Nederland

Noah aan de Rotterdamse Oude Haven is het -zoals beloofd en voorspeld- gelukt binnen een jaar de beste cocktailbar van Nederland met ook nog eens het leukste horecaffer-event- sfeerbeheer te worden.
De Gouden Strik-prijzen vlogen de sterbarkeepers oftewel startenders Hani Asfdaai en z'n compagnon Erikson Almeida Lima plompverloren om de oren gisteren tijdens het speciale Mystique cocktail-gala voor professionals in Amsterdam.

Naast dus de beste Cocktailjoint- en Barday-eventsprijs sleepten de jonge uitbaters met hun havensteedse evenknie en Schiedamse Loopuyt Gin-brandambassador David Trampe en passant ook nog 's de boegbeeld-award in de wacht.

De Groningse gelegenheidsstartender Lennart Deddens die komende maandag excelle- en accelereert in de maandelijkse gehouden kroegtweekamp tegen Welter-wereldkampioen in spe Steven Danyo maakte de Noah-euforie compleet met het beste Bartenderschap.

Waarmee een heuse Rotterdamse Grandslam vanuit het Amsterdamse hol van de leeuw aan de zegekar kon gehangen en richting de eigen metropool getamboereerd.

Jack Kerklaan kart op de dolgelukkige en enigszins onverdroten overgoten twenner-toppers aan.
Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel:

Reageren