Het weer van vandaag: warm weer met later op de dag buien

Dinsdagochtend is er eerst flink wat zon, in de loop van de middag neemt de bewolking toe en in de namiddag en vanavond trekken vanuit het zuiden buien over de regio met kans op onweer. Lokaal bestaat er kans op een stevige bui. Het wordt 22 graden aan zee en 24 graden in het oosten van de regio. Er waait een tot matige toenemende oostenwind.

Later vanmiddag ruimt de wind naar zuidoost en neemt in kracht af. Vannacht is er veel bewolking en kan er nog een bui voorkomen. Met een temperatuur van 16 graden blijft het opvallend zacht. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden. Aan zee staat een matige zuidwestenwind.

Woensdag begint de dag grijs met veel bewolking en verspreid wat lichte regen. In de middag komt de zon af en toe tevoorschijn en blijft het droog. De wind ruimt naar het westen en wordt matig en aan zee soms vrij krachtig. In de middag wordt het ongeveer 20 graden.

Vooruitzichten:

De komende dagen wisselen zon en bewolking elkaar af en bestaat er slechts een kleine kans op een bui. In de middag wordt het 20 graden.

Gemiddelde temperatuur:

Tussen 11 en 20 september bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 19,2 graden en de minimumtemperatuur 10,2 graden. Er valt gemiddeld 28,8 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
WEERBERICHT ROTTERDAM NIEUWS WEER
Deel dit artikel: