nieuws

Stef Bos in Live uit Lloyd

Live uit Lloyd ontvangt vrijdagavond Stef Bos en zijn band. De creatieve duizendpoot, inspirerende kleinkunstenaar, componist en zanger  viert zijn 25-jarig artiesten jubileum met een nieuwe album, een boek en een uitgebreide show. Binnenkort ook in Dordrecht en Rotterdam!
In januari 2016 bracht
Stef Bos
(1961) niet alleen een album vol nieuwe nummers uit. '
Een sprong in de tijd
', ook start hij zijn tour van ruim zeventig voorstellingen in de Benelux en Zuid Afrika en verschijnt een boek van zijn hand, '
Mijn onmacht woont in woorden
'.
Stef Bos heeft sinds zijn hit 'Papa' een weg afgelegd van 25 jaar in het theater, in de muziek en in de taal. Een weg met uitzicht op verwondering, een weg met vallen en opstaan om zijn eigen stem te vinden. Een weg doorVlaanderen, Nederland en Zuid-Afrika, een weg langs landschappen van chanson, blues en wereldmuziek. Een weg van reizen en thuisblijven. Een weg van optimisme, ironie en melancholie. En nu: een moment van stilstaan, terugkijken en vooruit. Met een voorstelling over een denkbeeldige weg door de tijd. Het is prettig reizen met Stef Bos als gids...
InLive uit Lloyd vertelt Stef Bos, inspirerend als altijd, over zijn nieuwe show en speelt hij 5 liedjes, met zijn geweldige band.Stef Bos, groot vakman, te zien in Kunstmin in Dordrecht op zaterdag 27 februari en in het Oude Luxor in Rotterdam op woensdag 2 maart.

In
Live uit Lloyd
:
Stef Bos
- zang en gitaar,
René van Mierlo
- gitaren,

Steven Cornillie
- toetsen
Lené te Voortwis
- bas en
Martin de Wagter
- drums.

LET OP: Om 22 uur op Radio Rijnmond vrijdagavond, dat uur is ook hier al te horen. Verder kun je hier ook de complete ruwe XL-opname beluisteren die ruim een kwartier langer is!