nieuws

Kort nieuws

rijnmond_kort.cropresize.1.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.1.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Agent gewond bij aanrijding Van Brienenoordbrug, fietser ernstig gewond in Rotterdam-Crooswijk en verdachte opgepakt voor mishandelen motoragent: Kort nieuws uit de regio Rijnmond
ROTTERDAM - Een politieman van het korps Rotterdam-Rijnmond is maandagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Van Brienenoordbrug. Op de oostelijke rijbaan, waar geen vluchtstrook is, stond een auto stil met pech op de rechter rijstrook. De agent had zijn wagen erachter gezet en was uitgestapt, terwijl hij het verkeer probeerde langzamer te laten rijden. Een andere auto kon de politiewagen niet ontwijken en reed er tegenaan. De agent kon wegspringen, maar raakte gewond aan een been. Hij is voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht, maar zijn letsel lijkt mee te vallen.
ROTTERDAM - Op het kruispunt van de Goudse Rijweg en de Boezemweg in Rotterdam-Crooswijk is maandag een fietser ernstig gewond geraakt. Tegen het middaguur werd de oudere man aangereden door een vrachtwagen. De trauma-helikopter kwam eraan te pas om het slachtoffer te reanimeren.
SPIJKENISSE - De politie heeft maandag een verdachte in Spijkenisse opgepakt voor het mishandelen van een motoragent. Drie weken geleden zette de agent in Maaswijk de achtervolging in op een scooterrijder. Die had een stopteken genegeerd en reed daarna met hoge snelheid weg. De scootterrijder negeerde verscheidende rode lichten en pakte soms de stoep. Ook schopte hij naar de motoragent. Die kwam uiteindelijk ten val in de Hurthstraat. De agent moest voor verwondingen aan zijn schouder naar het ziekenhuis. De 19-jarige verdachte uit Spijkenisse kon worden aangehouden na getuigenverklaringen en intensief speurwerk van de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl