nieuws

Naar de winkel voor advies bij ontslag

Wie is ontslagen bij bijvoorbeeld V&D, Perry Sport of Dixons kan vanaf volgende week in Rotterdam terecht in een pop-up store van vakbond CNV. De tijdelijke winkel in de Karel Doormanstraat is bedoeld voor advies en begeleiding.
Door de faillissementen en sluitingen in de detailhandel van de laatste tijd staan veel winkelmedewerkers op straat. Het CNV wil hen gratis bijstaan.
"Ze krijgen advies op gebied van werk inkomen en loopbaan bij ontslagvoorstel, workshops, sollicitatietrainingen, les in gebruik van social media", zegt Wessel Breunesse van het CNV.

Iedereen

Wie wil binnenlopen in de tijdelijke winkel aan de Karel Doormanstraat hoeft geen lid te zijn van de vakbond. Ook mensen die niet in de detailhandel werken zijn welkom. De adviezen en trainingen zijn gratis.
Het is niet de eerste pop-up store van het CNV. Eerder waren er al soortgelijke winkels in Amersfoort en Zwolle. De vakbond zegt dat in die winkels enkele honderden mensen zijn geholpen.

Openingstijden

De pop-up store in Rotterdam opent op 8 maart de deuren en sluit weer op 2 april. De winkel is doordeweeks open van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Op maandag is de pop-up store dicht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl