nieuws

Chris Natuurlijk 5 maart: Stadsvos in Museumnacht

Opgezette stadsvos NMR
Opgezette stadsvos NMR
Museumnacht010: Stadsvos en tuinkruidengin, fotoproject Indonesië, de appelboom aan de Wijnhaven en thriller Martine Kamphuis.
Museumnacht010

In
draait het om de
. Chris Natuurlijk kijkt alvast mee met een onderzoek naar de inhoud van de maag van een dode stadsvos. Wat heeft hij gegeten?

In de
staat in de Nieuwe Tuin bij het
een tent. Hierin proef je gin-tonic van de
. Chris Natuurlijk helpt de apothekers met het zoeken naar geneeskrachtige kruiden uit de tuin.

De column van Jet Manrho

Een appelboom op het Wijnhaveneiland in Rotterdam, speelt een hoofdrol in de maandelijkse column van Jet Manrho. Na de uitzending lees je hier haar column met foto's op de Facebookpagina van Jet.

Heritage in Transition

Fotografe Isabelle Boon uit Rotterdam vertelt in het Lloydkwartier in Rotterdam over haar fotoproject Heritage in Transition, over de bewoners van koloniale gebouwen in Indonesië. De gebouwen krijgen een nieuw leven, maar wat betekent dat voor de huidige bewoners? De fotografe volgt de ontwikkelingen op de voet. Voor het fotoboek dat zij hiervan wil maken is zij begonnen met crowdfunding. Lees hier hoe je daaraan een bijdrage kunt leveren.
Tien jaar thrillers en kinderboeken schrijven
Martine Kamphuis viert haar tienjarig jubileum als schrijfster. In Chris Natuurlijk vertelt ze over haar nieuwe boek - de thriller Spiegelbeeld -. Martine Kamphuis schrijft onder pseudoniem. In het dagelijkse leven is zij psychiater. De psychiatrie is dan ook nooit ver weg in haar boeken.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond.