nieuws

Van Bronckhorst: teleurgesteld in Elia

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is teleurgesteld in Eljero Elia. De aanvaller bracht deze week een nacht door in de cel omdat hij betrokken zou zijn bij een vechtpartij in het centrum van Rotterdam. Dat gebeurde enkele uren na de bekerzege van Feyenoord tegen AZ. "Ik ben teleurgesteld in Elia, want hij hoort niet in de stad rond te lopen. Hij heeft zijn excuses aangeboden," aldus Gio.
"We hebben Elia een boete gegeven en daarmee is de zaak voor ons afgedaan. De kans is groot dat Elia zondag (tegen Vitesse, red.) gewoon in de basis staat."
Feyenoord werkt toe naar het belangrijke treffen met Vitesse in Arnhem. Die club is een concurrent van de Rotterdammers in de strijd om de derde plaats in de eredivisie. "Vitesse-uit is belangrijk voor ons. Een zespuntenduel. Tegen Vitesse krijg je ruimte, het wordt een open wedstrijd," denkt de trainer van Feyenoord.
Van Bronckhorst beschikt over een fitte selectie. "De selectie heeft deze week een extra dag vrij gehad. We staan er goed voor. Alleen Rick Karsdorp tobt met zijn lies en verdient aandacht."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl