Business seat voor Rotterdamse rapper

Ringelbergtours uit Ridderkerk heeft rapper Roy Kable business seat aangeboden bij Feyenoord. Het busbedrijf is blij met de positieve aandacht nadat de gestrande rapper door de spelersbus van Feyenoord was thuisgebracht.
Kable kon zijn ogen niet geloven toen hij in Breda werd opgehaald door de rood, zwart, wit bestickerde spelersbus van Ringelberg. Kable wilde met de laatste trein naar Rotterdam, maar de trein was uitgevallen.

Kans van minder dan een procent
De NS regelde daarop een bus en belde Ringelberg. Die had een bus in de buurt, namelijk de spelersbus van Feyenoord. "De kans dat dit gebeurt is minder dan een procent", zegtJan de Rek van Ringelbergtours.

Facebook
Kable ging uit zijn dak en filmde alles. De video is een hit op Facebook.

Giovanni
"Het was heel tof. Ik heb natuurlijk ook even op de plaats gezeten van Giovanni. Als een klein kind ben ik door de bus gerend. Ik heb op de wc gezeten, terwijl ik helemaal niet moest."

Toeristen
"Eerst was ik in mijn eentje. En daarna kwamen er nog een paar toeristen, ze spraken geen Nederlands, en dus waren we met z'n drieën in de bus."

Rap
De rit in de spelersbus was voor Roy Kable aanleiding voor een rap. Met zijn vrienden bedacht hij dit refrein: "Feyenoord 1 is de beste, Feyenoord 1 is de beste."

Ringelberg wil Kable nu bedanken voor alle publiciteit door hem een VIP-behandeling te geven in de Kuip. Kable kan kiezen tussen morgen en de wedstrijd van 8 mei. "Dan gaan we lekker een hapje eten met hem", aldus directeur Nicolette Ringelberg.
Deel dit artikel:

Reageren