nieuws

Aanstaande titel Sparta: 'Onderbroek kapot gescheurd'

Sparta kan vrijdag kampioen worden van de Jupiler League. In de aanloop naar de promotie blikt RTV Rijnmond vooruit op het kampioenschap met hoofdrolspelers uit de geschiedenis van de club. Dit keer met trainer Adri van Tiggelen en speler Danny Schenkel die in 2005 met Sparta ook naar de eredivisie promoveerden.
In gesprek met presentator Ruud van Os halen ze ook herinneringen op aan dat prachtige moment. Schenkel kan zich die avond dat hij vrijwel geheel ontbloot feestvierde nog prima voor de geest halen. "Ik had alles uitgedaan en in de tribunes gegooid. Ik had alleen nog een onderbroek aan en die werd door Ricky van den Bergh kapot gescheurd. Het enige wat ik nog bij mij had was een sok. Die heb er maar omheen gedaan en zo ben ik in polonaise het veld over gegaan", lacht Schenkel.
In het programma 7 minuten op TV Rijnmond wordt in de aanloop naar het duel van vrijdag met NAC vier dagen vooruitgeblikt op de aanstaande titel van Sparta. De gesprekken duurden langer dan zeven minuten. Bekijk hier de uitgebreide versie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl