nieuws

Gravenberch op weg naar Reading

De kans is groot dat Danzell Gravenberch aan de slag gaat bij het Engelse Reading. De middenvelder van FC Dordrecht was vorige week enkele dagen op proef in Engeland en die club gaat een bod op hem uitbrengen.
Technisch manager Marco Boogers van FC Dordrecht heeft onlangs het aflopende contract van Gravenberch gelicht, waardoor FC Dordrecht een transfersom voor de Amsterdammer kan vragen. De 22-jarige Gravenberch speelde eerder voor Jong Ajax, NEC en het Roemeense Cluj. Tijdens de afgelopen interlandbreak kreeg Gravenberch toestemming om mee te trainen bij de ploeg uit het Championship.
Ook de verbintenissen van Jeroen Lumu en Michael Chacon zijn bij FC Dordrecht automatisch met een seizoen verlengd. Opvallend is wel dat Jeroen Lumu door trainer Harry van den Ham tot het einde van dit seizoen uit de selectie is gezet vanwege disciplinaire redenen. De aanvaller speelt zijn wedstrijden nu met het tweede.
Van den Ham was overigens maandag niet op het trainingsveld. De Utrechter was ziek.
FC Dordrecht speelt komende vrijdag een thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Door is door de slechte reeks wedstrijden afgezakt naa de 17de plaats op de ranglijst.