VOETBAL

Feyenoord levert opnieuw drie spelers in voorselectie Oranje

Guus Til na zijn goal bij Nederland - Turkije
Guus Til na zijn goal bij Nederland - Turkije © Broer van den Boom/Orange Pictures
Justin Bijlow, Tyrell Malacia en Guus Til zitten wederom bij de voorselectie van het Nederlands elftal. Louis van Gaal heeft de drie spelers van Feyenoord voorlopig opgenomen voor de wedstrijden met Letland en Gibraltar in de WK-kwalificatie.
Tijdens de vorige interlandbreak begin september kregen alle Feyenoorders ook daadwerkelijk speeltijd. Voor Justin Bijlow en Tyrell Malacia betekende dat hun debuut, Guus Til maakte zijn eerste doelpunten in het shirt van Oranje.
Hierboven zie je de volledige voorselectie van Oranje. Capellenaar Noa Lang van Club Brugge maakt zijn debuut in de selectie. Ook Frenkie de Jong uit Arkel, de oud-Spartanen Denzel Dumfries en Marten de Roon zitten erbij, net als voormalig Feyenoorders Stefan de Vrij, Georginio Wijnaldum en Steven Berghuis.

Jong Oranje

Ook werd de selectie van Jong Oranje bekend gemaakt. Feyenoord-verdedigers Ramon Hendriks en Lutsharel Geertruida hebben een uitnodigingen gehad. Ook Spartaan Kenzo Goudmijn maakt onderdeel uit van het team van bondscoach Erwin van de Looi.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl