Podcast Feyenoord: 'Arne Slot doet echt alles goed en is in alles de tegenpool van Advocaat'

In een nieuwe Podcast Feyenoord gaat het uiteraard over de 0-4 overwinning op PSV. Frank Stout blikt samen met Ruud van Os, Sinclair Bischop en Dennis van Eersel terug op de ruime overwinning in Eindhoven, die daarmee prima past in het rijtje resultaten dat Feyenoord de afgelopen jaren heeft geboekt tegen PSV.

"Zelfs al doet Feyenoord het de laatste jaren heel goed tegen PSV, dit had niemand verwacht", begint Sinclair Bischop over de 0-4 in Eindhoven, die de ploeg zeer volwassen vond spelen. "Van dit Feyenoord ga je moeilijk van winnen op deze manier."

Ook Arne Slot krijgt veel complimenten voor het vertoonde spel. "Ik moet oppassen dat ik niet verliefd op hem wordt", stelt Ruud van Os met een knipoog. "Alles wat Slot doet is goed, in de plannen die hij bedenkt en de manier waarop hij traint en ik kan er echt van genieten hoe hij het neerzette tegen PSV."

Maar ook Jens Toornstra krijgt de complimenten, waaronder van Dennis van Eersel. "Elke keer als Toornstra het kind van de rekening lijkt te worden heeft hij juist zijn sterkste periodes bij Feyenoord. En tegen PSV speelde hij echt een fantastische pot."

Ook wordt er vooruitgeblikt op de midweekse wedstrijd tegen SC Heerenveen en gaat het ook alvast kort over de daaropvolgende wedstrijd tegen NEC.

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!

Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl

Meer over dit onderwerp:
PODCAST FEYENOORD RIJNMOND SPORT SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren