nieuws

Drive Like Maria in Live uit Lloyd

Het is een tijdje stil geweest rond Drive Like Maria. De vintage powerrock band heeft de tijd genomen na de release van hun tweede plaat in 2012. Vrijdag 15 april 2016 verscheen echter Creator, het eerste deel van het nieuwe album dat uit drie EP's zal bestaan. In Live uit Lloyd speelt het kwartet de vier nieuwe songs van Creator. Een primeurtje van de decibelhamels!
Drive Like Maria
is een Vlaams-Nederlandse rockband die in 2009 sterk debuteerde met het album
Elmwood
. Het toenmalige trio speelde daarna met A/DC en ZZ Top en speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, Lowlands én in de VS op SXSW. Zelfs een tour door China deed
Drive Like Maria
.
Na de release van het titelloze tweede album werd het een paar jaar stil. Gitarist Nitzan Hoffmann en zanger, gitarist en drummer Bjorn Awouters verkasten met hun studio van Hasselt naar Noord-Italië waar geduldig en met liefde werd gebroed op nieuwe songs en zie daar: apirl 2016 en het kleinood is daar,Creator. In september zal Preserver verschijnen (4 songs) en in januari 2017 Destroyer waarmee de trilogie Creator Preserver Destroyer van Drive Like Maria compleet is.

In
Live uit Lloyd
krijg je een voorschot. De 4 nieuwe songs worden op volle sterkte gespeeld wwaarna zondagavond 17 april
Rotown
in Rotterdam aan de beurt is.
Drive Like Maria
is back on the track.... pas op met oversteken!!!
Loud uit Lloyd dus...
Met: Bjorn Awouters - gitaar & zang, Nitzan Hoffmann - gitaar, Bram van den Berg - drums en Maarten van Damme - bas.
De komende dagen komen hier ook de videoclips van de gig in Live uit Lloyd. Het eerder akoestische optreden in Live uit Lloyd van 2012 is hier te vinden.