Pebbles KittyCatcafe milkbar/lunchroom in R'dam?

Om hun Pebbles KittyCatcafe aan de Rotterdamse Hoogstraat of Mariniersweg te verwezenlijken zijn kattegekke Friederike Haumann en Patrick Venderbos een inzamelingsactie op facebook gestart.
Met de crowdsurf-campagne probeert het stel de laatste benodigde eindjes aan elkaar te knopen om net als in veel andere steden een heus kitten-, poezen- en katten opvangcafe in de Maasstad te openen.

Liefhebbers van deze eigenzinnige viervoeters die door allergie of strenge huisbaas-eisen thuis geen katten kunnen- en/of mogen hebben zijn dan voortaan op deze unieke kat- en poesvriendelijke lokatie van twenners Friederieke en Pascal van harte welkom.

Deze plek van de uitstek in hartje Rotterdam zal een hoge aaibaarheidsfactor in zich herbergen, katten en poezen kunnen met bijdrages geadopteerd en gedurende openingstijden zal er voor mens en dier een heerlijke high (kit)tea en desgewenst een verantwoorde snack worden uitgeserveerd, vrij onverveerd.

Om de inzamelings-voortgang inzichtelijk te krijgen gaat Jack Kerklaan d'r maar 's heen en achteraan om e.e.a. aan wederwaardigs te verslaan
Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel:

Reageren