Podcast Feyenoord: 'Thuisduel met NEC was de leukste wedstrijd van dit seizoen'

"Het thuisduel met NEC was misschien wel de leukste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe. Ik heb weer huilende mensen in De Kuip gezien die dit zo hebben gemist." In onze nieuwe podcast over Feyenoord praat de sportredactie van Rijnmond na over het spectaculaire duel in De Kuip van zaterdag.

Sinclair Bischop heeft enorm genoten van de wedstrijd. "Het leek wel alsof ze het bewust deden, kan je gekscherend zeggen. De Kuip zat eindelijk weer helemaal vol en dan krijgt het publiek dit. Ik heb er van genoten."

Zijn collega commentator Dennis van Eersel wil wel wat kritische kanttekeningen plaatsen. "Qua vermaak was dit natuurlijk een topavond. Ik hoop wel dat ze bij Feyenoord kritisch kijken naar wat er verdedigend allemaal mis ging. Ik weet dat Feyenoord qua verdedigen een hoog niveau kan halen en dat was nu natuurlijk niet het geval. Ik vond het allemaal erg kwetsbaar ogen, nog los van de tegendoelpunten."

Het is het startsein van een lange discussie in onze podcast tussen de twee Feyenoordverslaggevers. Luister hieronder naar de hele podcast.

Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!

Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD RIJNMOND SPORT PODCAST VOETBAL SPORT
Deel dit artikel:

Reageren