nieuws

Matchwinner Elia: 'Ik ben enorm trots'

Eljero Elia was zondag de gevierde man bij Feyenoord. Mede dankzij het doelpunt van de aanvaller wonnen de Rotterdammers de bekerfinale met 2-1 van FC Utrecht. "Ik ben natuurlijk trots dat ik het winnende doelpunt heb gemaakt en Feyenoord de beker heb kunnen schenken samen met het team," zegt Elia.
"Het is een grote ontlading. Niet alleen voor ons, maar voor de hele club. Ik ben alleen maar meer van Feyenoord gaan houden," laat de buitenspeler van Feyenoord weten aan
RTV Rijnmond
. "Het seizoen is gegaan met ups en downs en nu winnen we de beker. Het is altijd ons doel geweest om ons direct te plaatsen voor Europees voetbal. Ik ben enorm trots."
Maandag staat voor de selectie van Feyenoord de huldiging op het programma op de Coolsingel. "Ik denk dat we het eerst vanavond maar moeten vieren en dan praat ik morgen misschien over de Coolsingel," aldus Rick Karsdorp, die Elia vergezelde in het interview. "Of ik eerder een liedje ga zingen dan Eljero? Dan ken je Eljero nog niet," zegt de rechtsback gekscherend.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl