NIEUWS

Politie onderzoekt verband doodsteken man in Bleiswijk en vechtpartij in Rotterdam-Zuid

Trauma-arts opereert het slachtoffer
Trauma-arts opereert het slachtoffer © MediaTV
De dood van de 39-jarige man die donderdagochtend zwaargewond in de Jan van den Heydenstraat in Bleiswijk werd gevonden, is vermoedelijk drugsgerelateerd. Het slachtoffer was gestoken en werd op straat geopereerd, maar overleed in het ziekenhuis. Vlak daarna bleek dat er gevochten was in de Leo Lashleylaan in Rotterdam-Zuid. Er zou bij die ruzie zijn geschoten.
Agenten doorzochten een huis in de Leo Lashleylaan kort na de vechtpartij. Ze vonden een aantal tassen waarin mogelijk verdovende middelen zaten, zegt de politie.
Inmiddels is een groot onderzoek ingesteld naar de dood van de man van 39 uit Beverwijk en de ruzie aan de Leo Lashleylaan op Zuid. Een 46-jarige man uit Bleiswijk heeft zich donderdagavond bij de politie gemeld. Hij was mogelijk betrokken bij het doodsteken van de Beverwijker en zit vast.
Donderdag gingen al geruchten dat de vechtpartij op de Leo Lashleylaan in Rotterdam-Zuid mogelijk te maken had met het incident in Bleiswijk. De politie wilde dat toen niet bevestigen. Vrijdag brengt ze alsnog naar buiten dat ze een verband onderzoekt tussen de twee geweldsincidenten.
In het kader van het onderzoek is ook nog een huis aan de IJsvogellaan in Bleiswijk doorzocht, maar het is onduidelijk wat daar is gebeurd. De IJssvogellaan ligt vlakbij het industrieterrein waar de zwaargewonde Beverwijker werd gevonden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl