'Feyenoord-aanhangers mishandelen vrouw in tram'

De politie in Rotterdam onderzoekt of Feyenoord-aanhangers een vrouw hebben mishandeld in een tram. Dat bevestigde een politiewoordvoerder na berichtgeving van de NOS.
De Turks-Nederlandse vrouw (51) zou volgens de NOS zondag in een tram op weg naar de Kuip zijn aangevallen door een groepje van zeven mannen en een vrouw. Ook de dochter en een nichtje van de vrouw zouden door de Feyenoord-fans zijn mishandeld.

De supporters zouden onder meer de hoofddoek van het hoofd van het slachtoffer hebben getrokken. Volgens de vrouw begon de ruzie nadat ze bier over zich heen had gekregen. Daarop vroeg ze de Feyenoord-aanhangers een beker met bier anders vast te houden.

Bloedende wenkbrauw
De politie bevestigde vrijdag dat een vrouw is mishandeld in de tram. Volgens een woordvoerder liep het slachtoffer daarbij een ''flink bloedende wenkbrauw'' op. Ze vroeg de conducteur om hulp, waarna de tram doorreed naar het eindpunt.

''De vrouw is daar opgehaald door een ambulance en naar het ziekenhuis vervoerd'', aldus de woordvoerder. Het is onduidelijk wat precies is voorgevallen, omdat de vrouw nog geen aangifte heeft gedaan. Dat doet ze vermoedelijk zaterdag.

Toch is de politie alvast een onderzoek begonnen. Volgens de woordvoerder zijn camerabeelden uit de tram veiliggesteld.
Deel dit artikel:

Reageren