David Philips (GB) in Live uit Lloyd

David Philips is maandagavond weer te gast in Live uit Lloyd. Het is bijna een jaarlijkse traditie maar de Brit die in Barcelona woont en werkt toont ieder jaar weer aan waarom hij een graag geziene gast is in Rotterdam. David Philips speelt fenomenaal gitaar en heeft een stem die je grijpt.
De bijna 40-jarige Engelsman woont al bijna 15 jaar in Catalonië en is vanavond voor de zesde maal te gast in Live uit Lloyd. Een record voor het livemuziek programma op Radio Rijnmond. Philips is net terug van een paar maanden Thailand, heeft alweer een serie Europese optredens erop zitten en kan kort voor zijn thuisreis niet om Live uit Lloyd heen.


In de studio speelt David Philips ook nieuwe songs die later dit jaar op zijn vijfde album zullen verschijnen, wederom uitgebracht door Black & Tan Records van gitarist Jan Mittendorp (Boo Boo Davis). De nieuwe plaat zal minder geproduceerd zijn dan zijn laatste plaat If I Had Wings en meer teruggrijpen op de huiskameropnames die David eerder op plaat zette (Rooftop Recordings uit 2011).


In Live uit Lloyd vertelt David Philips over zijn plannen én over zijn herstel van een parasiet die hij vórig jaar opliep in Thailand en de naweeën daarvan. Nieuwe songs, wat ouder werk van zijn Spaanse band King Pug én een bonussong uitsluitend hier online te beluisteren: Angel.

Ook de eerdere uren van David Philips in Live uit Lloyd zijn terug te luisteren. Zoek zelf, of klik hier!


Website

Facebook

Twitter

Youtube

Podcast

Meer over dit onderwerp:
liveuitlloyd
Deel dit artikel:

Reageren