Sparta wint bijna alle Gouden Stieren

Sparta heeft bij de uitreiking van de Jupiler League Gouden Stieren meerdere prijzen in de wacht gesleept. Op het jaarlijkse gala vielen trainer Alex Pastoor, Thomas Verhaar en Denzel Dumfries in de prijzen.
Alex Pastoor won de Gouden Stier voor de beste trainer in de Jupiler League. Hij versloeg daarmee Jack de Gier van Almere City, Robert Molenaar van FC Volendam en Mitchell van der Gaag van FC Eindhoven.

De Gouden Stier voor beste speler in de Jupiler League ging naar Thomas Verhaar. Hij troefde daarmee ploeggenoot Paco van Moorsel af. Ook Leon de Kogel van Go Ahead, Tarik Tissoudali van Telstar en Ricardo Kip van Almere City trokken aan het kortste eind.

Denzel Dumfries won de Gouden Stier voor het beste talent in de Jupiler League. Dumfries werd verkozen boven Gyliano van Velzen, Jinty Canepeel en Vito van Crooy.

Aan het begin van het gala kreeg Sparta ook een Gouden Stier uitgereikt voor het behalen van het kampioenschap in de Jupiler League. Alleen de Gouden Stier voor de topscoorder van de Jupiler League ging niet naar een Spartaan. Deze prijs was voor Ralf Seuntjens van VVV-Venlo.
Deel dit artikel:

Reageren