Goed nieuws voor Feyenoord: Senesi terug op trainingsveld

Marcos Senesi lijkt op de weg terug van de blessure die hij opliep tegen Vitesse (2-1). De Argentijnse verdediger meldde zich maandag weer op het trainingsveld van Feyenoord en werkte een individueel programma af.

Senesi viel tegen de Arnhemmers al na 25 minuten bij een 1-0 stand uit met een blessure. De daaropvolgende dagen werkte de verdediger binnen in het krachthonk aan zijn herstel. Tot hij zich maandagochtend weer meldde op het veld van Varkenoord en los van de groep een individuele training afwerkte. Die groep was overigens maar klein, omdat Feyenoord trainde zonder alle internationals. Onder anderen Guus Til, Alireza Jahanbakhsh en Justin Bijlow ontbraken.

Wel waren spelers als Cyriel Dessers, Gernot Trauner en Reiss Nelson present. Ook Mark Diemers en Francesco Antonucci meldden zich op het trainingsveld, al trainden zij net als Senesi nog apart van de groep.

Feyenoord, dat vijfde staat, hervat zaterdag de competitie. Om 16.30 trapt de ploeg van Arne Slot in De Kuip af voor een duel met nummer veertien RKC.

Meer over dit onderwerp:
FEYENOORD RIJNMOND SPORT NIEUWS SPORT VOETBAL
Deel dit artikel:

Reageren