SPARTA

Beugelsdijk hervat groepstraining bij Sparta

Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk tijdens de warming-up voor Sparta-FC Utrecht vorig seizoen
Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk tijdens de warming-up voor Sparta-FC Utrecht vorig seizoen © Orange Pictures - Hans van der Valk
Tom Beugelsdijk nadert zijn rentree voor Sparta. De verdediger, die de voorbije weken ontbrak vanwege een bovenbeenblessure, trainde maandag weer voluit mee.
Beugelsdijk deed voor het laatst mee in het gewonnen duel met Fortuna Sittard (3-1) op 12 september en ontbrak daarna tegen achtereenvolgens NEC, PEC Zwolle, Cambuur en PSV. In die vier duels pakte Sparta slechts twee punten.
Sparta begon maandag de voorbereiding op de wedstrijd van komende wedstrijd tegen FC Groningen. nog bij Sparta. Onder anderen Maduka Okoye, Laurent Jans en Mica Pinto waren er maandag nog niet bij vanwege interlandverplichtingen. Ook trainer Henk Fraser was er om die reden uiteraard niet bij. Hij zit als assistent van bondscoach Louis van Gaal maandagavond op de bank in De Kuip, bij Nederland-Gibraltar.
Het lijkt erop dat Beugelsdijk zondag tegen FC Groningen weer inzetbaar is. Het duel op Het Kasteel begint zondag om 14.30 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl