Het weer van vandaag: veel bewolking, af en toe zon

De dag begint met veel bewolking, maar gaandeweg de dag zal de zon zich ook wat vaker laten zien. Het blijft overal droog vandaag en er staat slechts een zwakke tot matige zuidelijke wind.

De temperatuur ligt vanmiddag rond de 15 graden. Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden en (brede) opklaringen. Het koelt af naar 5 of 6 graden in het oosten van de regio tot 9 graden vlak aan zee. De wind waait zwak tot hooguit matig uit het zuiden.

Morgen wordt gelijk de beste dag van de week, het blijft droog en de zon krijgt flink wat ruimte en zal af en toe worden gehinderd door (dunne) sluierbewolking waar ze op zich prima doorheen kan schijnen. De temperatuur kan in de middag oplopen tot 16 graden en de wind doet het nog steeds rustig aan en is zwak tot matig uit het zuiden.

Vanaf dinsdag wordt het sterk wisselvallig met buien of perioden met regen en vooral op woensdag en donderdag ook veel wind. De temperatuur loopt wel tijdelijk flink op naar 18 of 19 graden op dinsdag en woensdag. Na woensdag wordt weer frisser.

GEMIDDELDE TEMPERATUUR:

Tussen 11 en 20 oktober bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur op Rotterdam Airport 14,9 graden en de minimumtemperatuur 7,2 graden. Er valt gemiddeld 23,2 mm neerslag.

Meer over dit onderwerp:
WEERBERICHT NIEUWS
Deel dit artikel: